Primaire tabs

Titel

BRUSSEL

 

 Beschrijving werking Bergstijgers Brussel:

 

De klimzaal (Brockzaal), gelegen in de gebouwen van Jes Brussel, biedt het ideale kader voor een kennismaking met de klimsport. Elke dinsdagavond is het Bergstijgers klimclub. Dan kunnen onze leden komen klimmen onder begeleiding van ervaren monitoren.

Naschools klimatelier. Van 17u tot 18u klimmen we met kinderen van 6 tot 12 jaar. Om 18u is het de beurt aan de jongeren. Wij blijven open tot 21u00. Vanaf september 2021 willen we ook volwassenen een plekje geven binnen ons werking, in samenwerking met RISING YOU. Kom je graag samen met je kind klimmen. Dat kan maar spreek er ons even over aan om het concreet te maken. We proberen elk jaar ook enkele keren buiten te gaan klimmen op de klimweekends van de Bergstijgers Nationaal. Alles dus om jouw ambities en die van je familie waar te maken.
Samenwerking met Rising You. Rising You klimt elke zondag in de klimzaal Itinéraire in Sint Gillis vanaf 16u00. Onze leden kunnen daar ook terecht als ze méér dan 1 keer per week willen klimmen.  

Hiermee heb je een jaarabonnement (september tot juni) voor de klimsessies op dinsdag (die gaan niet door tijdens de schoolvakanties) en ben je lid van de de Natuurvrienden-Bergstijgers federatie*. Via hen ben je verzekert, in de zaal en buiten.
Voor meer info:
https://www.bergstijgers.org/brussel
https://www.facebook.com/Bergstijgersbrussel/

 

Contactpersoon/contacteer:


JEUGDWERKING

voorzitter :

Ivo flachet 0476 /94 72 58

Brussel@bergstijgers.org

Contact persoon 

Said Ait ichou :  0488/48 23 64 

bergstijgers.brussel@gmail.com 

 

RISING YOU CLUB

Jef Cox: 0499/473 673 / jef@risingyou.be