logo bergstijgers

Wintervakantie Krokus 2024

Datum activiteit: 
zaterdag, 10 februari, 2024 tot zaterdag, 17 februari, 2024
Omschrijving: 

 

Door omstandigheden zijn er enkele plekjes vrij gekomen!
Wie wil nog mee?

 

 
Na de ervaringen en successen van de CLIMB wintervakanties de afgelopen jaren en de vraag van tal van leden organiseren de Bergstijgers voor de tweede maal een nationale wintervakantie.
We trekken opnieuw naar het sneeuwzekere Oostenrijkse Lechtal nabij het hoog gelegen skigebied Warth-Schröcken en Arlberg met 87 liften en 305km pistes, nog maar te zwijgen van de tal van alternatieve skigebiedjes in de streek.
Maar je leest het goed, het is geen skivakantie maar een wintervakantie waar iedereen vrij is om te doen wat hij wil. De bergtrekker, langlaufer of persoon op zoek naar rust kan er met gemak zijn weg vinden. Kilometers langlaufroutes, winterberghutten, ski, sneeuwraketten en langlaufverhuur, skischolen, rodelbanen,… zijn allen op jouw vakantiegenot voorzien.
Ook de kindjes van alle leeftijden kunnen er van hun vakantie genieten. Climb verzorgt wat amusement en activiteit. Ideale streek voor eerste ski ervaring, eindeloos sleeën, sneeuwmannen maken, chocomelk drinken enz.
Kortom iedereen mag en kan mee ☺
 
Datum
zaterdag 10/02 tot en met zaterdag 17/02
Het huis is vanaf 10u toegankelijk en moet de week erop om 10u weer worden vrijgegeven
 
 
Waar 
Stockach, Lechtal Oostenrijk, +- 800km
 
 
Voorwaarde deelname
  • lid zijn van Natuurvrienden Bergstijgers met aangepaste verzekering aan je activiteit (pisteskiën, bergwandelen, winterbeklimming, tourskiën, ...).
  • bereid zijn om in groep ook verantwoordelijkheden op te nemen zoals: koken, afwassen, toilet kuisen, kleine inkopen, ...
  • lees ook de algemene voorwaarden.
 
Kostprijs leden (2022):
  • vanaf 31j (bij vertrek) = 400 euro
  • 8j (bij vertrek) tot en met 30j: 350 euro
  • 2j (bij vertrek) tot aan 8j: 180 euro
  • <2j: GRATIS
 
(spaarplan of sociaal tarief mogelijk)
 
In de prijs zit: verblijf “vol pension”: alle maaltijden (excl. tusendoortjes, eigen drank, aperitief sneukelingen), annulatieverzekering en reisverzekering voor de reis.
Bij eventuele vragen rond allergenen: gelieve Lars te contacteren (zie mailadres onderaan)
Zorg zelf voor een correcte verzekering via ons lidmaatschap! Lid van Natuurvrienden Bergstijgers is verplicht bij deelname.
 
 
Vervoer
ecologische manier door maximaal carpoolen of gebruik openbaar vervoer. Lokaal is er door de sneeuw en locatie niet zo veel parkeerplaats voor handen.
Goed bereikbaar, ook bij hevige sneeuw.
Parking auto is op +-200m van het huis.
 
 
Slapen
We slapen allen gezamenlijk in één huis met verschillende kamers van verschillende aantallen (geen hotel kamers! Bergstijgers stijl!), koken samen op vaste tijdstippen, doen de afwas samen, spreken onderling af wie wat wil doen, concept Bergstijgers paaskamp en Zomervakantie.
 
 
Inschrijving
Schrijf in met onderstaand inschrijvingsformulier én betaal voor 30 januari 2024 door het bijhorende bedrag te storten op rekening BE69 9799 8644 8878 van Natuurvrienden Bergstijgers met vermelding "Wintervakantie 2024 + naam + aantal deelnemers".  De inschrijving is pas definitief na ontvangst van het deelnemingsgeld.
De wintervakantie gaat door indien er minstens 30 personen deelnemen.
Als het maximum wordt bereikt, sluit de inschrijving en telt het gestorte bedrag als definitieve inschrijving.
 
 
Voor meer info mail naar Lars Ilya Meulenbergs via info@bergstijgers.org
 
 
 
 
De Kluis
Schönau 32
A-6653 Schönau , Tirol
Tirol AT