logo bergstijgers

Paaskamp Le Thaurac en Le Hortus

Datum activiteit: 
zondag, 10 april, 2022 tot maandag, 18 april, 2022
Uren: 
15:37
Omschrijving: 

Na 2 jaar kan er hopelijk dit jaar nog eens een paaskamp doorgaan. Plan is om in de 2de week van de paasvakantie naar het zuiden van Frankrijkte trekken +/- 30km ten noorden van Montpellier. Er zijn redelijk wat massieven in de buurt waarvan Le Thaurac en Le Hortus de belangrijkste zijn. In de buurt zouden er ook enkele via ferrata's zijn en het is er natuurlijk aangenaam wandelen en de zee is natuurlijk ook niet zo ver weg.

Slapen doen we op camping Le Val D'Hérault in Brissac (https://www.camping-levaldherault.com ) Tenten, campers en chalets zijn mogelijk.

 

Wie kan deelnemen aan het paaskamp ? Leden van de Bergstijgers die bergsport verzekerd zijn. Je moet wat het klimmen betreft volledig zelfstandig zijn qua technieken en materiaal. Het gaat hier dus niet om een klimschool.

 

Periode : we zijn welkom op camping Le Val D’Hérault van zaterdag 10/4 tot en met maandag 18/4 (= paasmaandag). Maar zoals altijd, kan je komen en gaan wanneer het jou het best past. Elke familie/tent heeft zijn eigen factuur.

 

Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar tom.robyn@telenet.be en dit voor 20/3. In de mail graag het aantal personen, aantal tenten, wagens , met elektriciteit of niet, honden , aankomstdag, … kortom alle info die nodig is om je plekje op de camping te reserveren.

 

Wie een chalet zoekt, neemt rechtstreeks contact met de camping. Laat hen wel weten dat je deel uitmaakt van de bende “montagnards belges/ groupe tom Robyn”