logo bergstijgers

Paaskamp 2023 : Buis - les - Baronnies

Datum activiteit: 
zaterdag, 8 april, 2023 tot zondag, 16 april, 2023
Omschrijving: 

Tijdens de 2de week van de paasvakantie trekken we naar Buis-Les-Baronnies om te klimmen onder een hopelijk lekker zonnetje. BLB ligt in een mooi stuk van de Drôme Provençale en heeft ons als Bergstijgers heel wat te bieden. Naast rotsmassieven, het ene al groter en hoger dan het ander, zijn er wat via ferrata’s te vinden, kan er mooi gewandeld worden en ligt de Mont Ventoux voor de koersfanaten ook niet zo ver weg. Kortom een week zal weer veel te kort zijn…

Slapen doen we op camping Moulin de Cost in Buis-Les-Baronnies  Tenten, campers en huisjes zijn mogelijk.

Wie kan deelnemen aan het paaskamp ?
Leden van de Bergstijgers met bergsport verzekering.
Je moet wat het klimmen betreft volledig zelfstandig zijn qua technieken en materiaal. Het gaat hier dus niet om een klimschool.

Periode : we zijn welkom op camping Le Moulin de Cost van zaterdag 8/4 tot en met zondag 16/4. Maar zoals altijd, kan je komen en gaan wanneer het jou het best past. Elke familie/tent heeft zijn eigen factuur.

Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar tom.robyn@telenet.be en dit voor 15/3. In de mail graag het aantal personen, aantal tenten, wagens , met elektriciteit of niet, honden , aankomstdag, … kortom alle info die nodig is om je plekje op de camping te reserveren.
Wie een chalet zoekt, neemt rechtstreeks contact met de camping. Laat hen wel weten dat je deel uitmaakt van de bende “montagnards belges/ groupe Tom Robyn”