bergstijgers kempen

Evenwicht in de bergsport

Datum activiteit: 
vrijdag, 27 januari, 2023
Uren: 
19:30
Omschrijving: 

Iedereen die ooit al eens in de bergen heeft gewandeld, op de rotsen of op de muur heeft geklommen, een stevige trekking heeft gedaan of een hoge berg beklommen, zal al wel eens geconfronteerd geweest zijn met zijn evenwicht of het gebrek hieraan. Meestal wordt er tijdens de voorbereidingen of trainingen voor een activiteit weinig belang gehecht aan evenwicht. En toch kan je met een paar eenvoudige oefeningen je evenwicht fel verbeteren.

Daarom gaan we een sessie evenwichtsoefeningen organiseren in de Mixx (Spiegelzaal) op vrijdag 27 januari 2023. Een eerste sessie zal plaatsvinden om 19u30 en een tweede om 21u00. Het maximum aantal deelnemers per sessie is 20.  Inschrijven kun je via onderstaand inschrijvingsformulier. Indien er meer interesse is, zullen we (op een latere datum) nog een extra sessie inplannen. Inschrijven doe je ten laatste op 22 januari. Gelieve toch je naam door te geven als beide sessies volzet zijn, zodat wij weten of we een extra sessie moeten organiseren.

Iedereen is uitgenodigd om deze workshop te volgen. De oefeningen zullen opgebouwd worden van heel eenvoudig naar wat moeilijker. Om deel te nemen heb je, buiten losse, sportieve kledij, niets nodig. Denk er wel aan dat schoenen met harde zool in de spiegelzaal verboden zijn !!

De workshop zal ongeveer 1 uur duren en gratis voor leden van de Bergstijgers Kempen.  Niet-leden betalen 5€.

Voor meer info: contacteer Eddy Veraghtert

Spiegelzaal - De Mixx
Asbroek 1
2230 Herselt
BE

Evenwicht Workshop 27 jan